indirdik


8 Şubat 2012 Çarşamba

KREMALI KEREVİZ ÇORBASI

Kremalı Kereviz Çorbası

2 Orta Boy Kereviz
2 Havuç
1 Büyük baş soğan
2 - 3 Diş Sarımsak
Kerevizin yeşil sapları

Tencerede zeytinyağı  soğan ve sarmısakları pembeleşinceye kadar çevirin. Kerevizi, havucu kuşbaşı doğrayıp, ekleyin ve pişirin.  Düdüklü tencerede yaparsanız 12-15 dk. pişirmek yeterli olacaktır. Tabii, isteğe göre tuz, karabiber eklemeyi de unutmayın.

Pişince blenderdan geçirin.

Blenderdan geçirdikten sonra servisten hemen önce 1 paket krema ve 1 bütün limonun suyunu ekleyin bitti gitti.


Hadi afiyet olsun.

(not: bu çorbaya dilerseniz pırasa, brokoli, kara lahana, patates  de ekleyebilirsiniz.  tam bir vitamin bombası olur)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder