tag:blogger.com,1999:blog-4404928279455558035.post4447390645985986645..comments2023-05-27T12:39:05.774+03:00Comments on Neşeli Şefin Mutfağı: HUMUS TARİFİ - HUMUS NASIL YAPILIRNeşeli Yamakhttp://www.blogger.com/profile/10544698639803146442noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4404928279455558035.post-54246352493769890632012-12-25T20:51:12.772+02:002012-12-25T20:51:12.772+02:00Humustan krema pürüssüzlüğü beklemek çok doğru olm...Humustan krema pürüssüzlüğü beklemek çok doğru olmaz. Aksi takdirde yoğunluğundan ve lezzetinden ödün vermiş olabilirsiniz. Ancak daha pürüssüz yapmak isterseniz, nohutun haşlama suyuna 1 tatlı kaşığı karbonat ve 1 tatlı kaşığı tuz atabilirsiniz. Püre haline getirirken de mutfak robotu kullanabilirsiniz... Neşeli Günler...neselisefhttps://www.blogger.com/profile/11446893301229574198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4404928279455558035.post-52359589374162308132012-12-24T15:17:34.555+02:002012-12-24T15:17:34.555+02:00kabuğunu soysam da, soymasam da pürüzsüz bir humus...kabuğunu soysam da, soymasam da pürüzsüz bir humus yapamıyorum. bir sırrı var mıdır?teşekkürler.worldhttps://www.blogger.com/profile/05052482223844389679noreply@blogger.com